Tvrtka Neos dobila posao analize profitabilnosti turske banke

Bez autora
Jul 31 2012

Zagrebačka informatička tvrtka Neos dobila je posao analize profitabilnosti najveće turske banke Isbank Turkey. Neos je potpisao s Oracle Consulting Turkey ugovor o implementaciji izvještajno-analitičkog sustava za analizu profitabilnosti. Turska banka jedna je od vodećih svjetskih banaka, a implementacija će se provoditi do kraja 2012. Do suradnje je došlo nakon što je Neos uspješno implementirao sustave poslovne inteligencije za analizu i mjerenje profitabilnosti u nizu vodećih hrvatskih banaka.

Tvrtka Neos dobila posao analize profitabilnosti turske bankeZagrebačka informatička tvrtka Neos dobila je posao analize profitabilnosti najveće turske banke Isbank Turkey, javljaju iz te tvrtke.

Neos je potpisao s Oracle Consulting Turkey ugovor o implementaciji izvještajno-analitičkog sustava za analizu profitabilnosti. Turska banka jedna je od vodećih svjetskih banaka, a implementacija će se provoditi do kraja 2012.

Do suradnje je došlo nakon što je Neos uspješno implementirao sustave poslovne inteligencije za analizu i mjerenje profitabilnosti u nizu vodećih hrvatskih banaka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik